A Dunaújvárosi Egyetem is képviselteti magát

2024.01.11. 20:00

Elsőkézből tudhatnak meg mindent a felsőoktatási lehetőségekről

Január 11-13. között rendezi meg a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában- írja az Oktatási Hivatal.

Molnár Emese

Megnyílt a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, amelyen részt vesz a Dunaújvárosi Egyetem is

Fotó: Illyés Tibor/MTI

Az eseményen több mint száz kiállító várja a látogatókat: szinte az összes hazai felsőoktatási intézmény, számos szakképző intézmény, nyelviskola és képző intézmény. Köztük lesz a Dunaújvárosi Egyetem is, amelynek standjánál a képzési kínálatukról, a diákéletről, kollégiumi lehetőségekről is tájékoztatják a látogatókat.

Az oktatási kiállításon a pályaválasztás előtt állók és a továbbtanulás iránt érdeklődők interaktív programokon vehetnek részt, továbbá megismerhetik a felsőoktatási intézményeket. A börzén több szakképzési centrum és intézmény is képviselteti magát. A rendezvény nagyszínpadán előadások, tájékoztatók és kerekasztal-beszélgetések hangzanak el a felsőoktatás aktuális kérdéseiről, továbbá a felvételi eljárásól. A nagyszínpad programja online is követhető az Educatio kiállítás honlapján.

A 2024. évben számos ponton változott a felsőoktatási felvételi eljárás: módosult a pontszámítás és a jelentkezés menete is. E változásokról, továbbá az eljárás egyéb részleteiről, valamint a diplomás pályakövetési adatokról is tájékoztatják az érdeklődőket az Oktatási Hivatal munkatársai a Hivatal standján.

A kiállítás mindhárom nap 9:30-tól 17 óráig tart nyitva, ingyenesen látogatható, de a részvétel regisztrációhoz kötött. Bővebb információ a rendezvény honlapján található.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában