Jó reggelt!

2024.01.10. 07:00

A szurkolók szavazata

Agárdy Csaba

Szoboszlai Dominik, a Liverpool labdarúgója, a magyar válogatott csapatkapitánya beszél, miután átvette az Év férfi sportolója díjat az M4 Sport–Az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban 2024. január 8-án. Balról Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, jobbról Szalai Ádám, a labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya

Fotó: Hegedüs Róbert / MTI

Taroltak a labdarúgók az év sportolója szavazáson. 2023 legjobb csapata a labdarúgó-válogatott lett, elsőként végzett Marco Rossi szövetségi kapitány és Szoboszlai Dominik, a válogatott csapatkapitánya is. Tudom, vannak fanyalgók a voksolás eredményei miatt, amit annak tudok be, hogy az elmúlt évtizedekben mindent megtettek a magyar labdarúgásban szereplők azért, hogy elforduljanak a szurkolók a sportágtól. Persze egy szavazás mindig szubjektív, a végeredményen lehet vitatkozni. De az biztos, az Eb-re kijutó válogatottunk a szurkolók bizalmát élvezi, amit bizonyít, hogy minden hazai meccsükre megtelt a Puskás Aréna. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában