Rangos díj

2023.12.15. 12:00

Elismerték a Rudas iskola törekvéseit

Az intézmény rengeteget tett a fogyatékkal élők elfogadásáért.

Duol.hu

A tavalyi évben indította el a Magyar Speciális Olimpia Szövetség azon iskolák díjazását, akik kiemelkedően segítették a Szövetség munkáját és hozzájárultak a fogyatékkal élők megismeréséhez, elfogadásához. Amint arról az iskola beszámolt, a nemzetközi mintára készült Unified School cím elnyerése meghívásos pályázaton történik, ezért is olyan nagy megtiszteltetés, hogy a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium nyertes pályázatát követően immáron második alkalommal is megkapta a Unified School címet. 

 

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség december 14-én tartott ünnepélyes közgyűlésén díszoklevéllel ismerték el Nagyné Fauszt Csilla igazgatóhelyettes több mint egy évtizedes kimagasló, áldozatkész munkáját, amellyel hozzájárult a Mozgásélmény Sportnapok, a tornaversenyek lebonyolításához. Kiemelték támogató-érzékenyítő munkáját, valamint azt, hogy minden eszközével segíti a fiatalok tevékenységét. Az elismerést Lengyel Lajos, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség elnöke adta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában