Perkátai karácsonyváró

2023.12.04. 18:00

Advent második vasárnapján gazdag lesz a program

Szentes Kitti

Illusztráció.

Fotó: MW/Szendi Péter

December 10-én, advent második vasárnapján Perkátán is átélhetjük a várakozás közös örömét. 

13:00 órától kézműves vásár veszi kezdetét, ahol nemcsak a helyi alkotók árulhatják portékáikat, hanem az óvoda, valamint az iskola szülői szervezete által készített apróságok is gazdára találhatnak. 

14:00 órakor Szeleczky Csaba plébános meggyújtja a reményt szimbolizáló második adventi gyertyát a Győry-kastély dísztermében. Majd Bogó Anikó vezetésével gyermek aerobic bemutatót tartanak a kicsik. 

14.30 órakor megnyitásra kerül a mézeskalács kiállítás. 

Majd 15:00 órakor megérkezik rénszarvasok helyett gyönyörű lovashintón a várva várt mikulás, aki nemcsak virgácsokat fog osztogatni. Fél négytől karácsonyi dallamok csendülnek fel gitáron, valamint Sándor Frigyes Zeneiskola, illetve a perkátai óvónők énekkara jóvoltából. 

16:30-tól szabadtéri filmvetítésre várják a kicsiket nagyokat egyaránt. Egész délután kapható lesz kürtöskalács, különböző édes-sós sütemények, friss halászlé a fázósaknak pedig forralt bor és pálinka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában