Verseny

2023.11.27. 15:00

Vajon melyik sütemény lesz a falu legfinomabbja?

Baracson minden évben megrendezik a karácsonyi süteménysütő versenyt. Ez idén sincs másképp, a jelentkezők ez alkalommal is versenybe szállhatnak ínycsiklandó finomságaikkal.

Szente Patrícia Andrea

Illusztráció.

Fotó: MW/Móricz István

Sütőket izzítani, keverőtálakat bekészíteni, hiszen ezúttal is Baracs legjobb süteménye után kutatnak az ünnepi desszertkészítő verseny szervezői. A sütögetés szerelmesei december 13-ig jelentkezhetnek e-mailben ([email protected]), telefonon (+36 20 535 5048 vagy +36 20 516 2070), illetve a Faluházban személyesen. A nevezést követően december 17-ig van idejük a versenyzőknek felkészülni a megmérettetésre.

A jelentkezőknek otthon, saját konyhájukban kell elkészíteniük a finomságokat, amiket recepttel együtt december 17-én, 14 és 16 óra között várnak a Faluházba. Az elkészített karácsonyi nyalánkságokat cukrászokból álló zsűri értékeli majd, az eredményhirdetésre pedig még aznap, a falukarácsonyi ünnepségen kerül sor. Az első három helyezett értékes nyereményben részesül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában