Perkáta

2023.11.15. 11:58

Rendkívüli ülést tart a képviselő-testület

Soron kívüli képviselő-testületi ülést tart Perkáta önkormányzata november 15-én 17 órától a polgármesteri hivatalban - adta hírül társlapunk, a feol.hu portál.

Duol.hu

Hét napirendi pontot tárgyal rendkívüli ülésén Perkáta testülete

Fotó: Elekes Gergő / FMH-Archív

Ez alkalommal tíz napirendi pontot tárgyal a testület, elsőként a Perkátai Általános Művelődési Központ alapító okiratának módosításáról döntenek, majd az intézmény 2022-2023. nevelési és gondozási évben végzett tevékenységéről szóló beszámoló elfogadásáról szavaznak a jelenlévő képviselők.

A testület elé kerül a helyi adókról szóló önkormányzati rendelet, majd a település bekötőútjával kapcsolatos teendők megtárgyalására is sor kerül. A képviselő-testületi ülésen résztvevők tájékoztatót hallhatnak továbbá a 2023. évi költségvetés I-III. negyedévi teljesítéséről is.

A nyílt ülés végén megválasztják a helyi választási biztosság tagjait, majd zárt ülésen döntenek a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatok elbírálásáról. A képviselő-testületi ülést november 15-én, szerdán 17 órától tartják a polgármesteri hivatalban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában