Ismerkedés a gimnáziummal

2023.11.02. 17:00

Nyílt napok a Széchenyi iskolában

A dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium idén két időpontban várja az érdeklődőket.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: LI

A négy évfolyamos képzéssel november 8-án, szerdán ismerkedhetnek meg a végzős diákok. A 16 órakor kezdődő eseményen először az iskolavezetés bemutatóján vehetnek részt a látogatók, majd több helyszínen is beszélgetésre invitálják a fiatalokat, amely során az iskola képviselői szívesen válaszolnak az iskolai élettel, a széchenyisek hétköznapjaival, az induló képzésekkel és a továbbtanulási esélyekkel kapcsolatos kérdésekre. A nyílt napra tárt karokkal várják a matematika-fizika, a humán területek, valamint a természettudományok iránt érdeklődő fiatalokat, de az iskola nem feledkezett meg az angol nyelv szerelmeseiről sem, hiszen jövőre ide kétszer annyi diákot várnak, mint tavaly.

Az első nyitott napot követően a gimnázium nyolc évfolyamos gimnáziumi osztálya is bemutatkozik. A kisgimibe készülő diákokat és szüleiket november 15-én, szerdán 16 órától várják egy vidám, játékos délutánra, amely során bemutatkozik az iskola.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában