Dekoráció

2023.11.15. 09:00

Díszes világító Adventi ablakok Kisapostagon is

Nagy divatja van a kivilágított adventi ablakoknak országszerte. Nem az első év már, hogy Kisapostagon is csatlakoznak a kedves hagyományhoz.

Duol.hu

Szatmári Piroska, a Schalbert Alapítvány elnöke az alábbiakról tájékoztatta a duol.hu szerkesztőségét:

- Márton nappal lezárulnak a mulatságok, elcsendesedünk és lélekben már készülünk az év legszebb ünnepére.  Advent idején várunk és vágyunk, készülünk a boldog pillanatokra, a meglepetéssel megtöltött közös együttlétre. Ennek reményében ismét meghírdetjük Kisapostagon a „Világító Adventi ablak naptár" programunkat, amelyet olyan vállalkozó kedvű kreatív családoknak javaslunk, akik szeretnék megmutatni a feldíszített ablakukat a falubelieknek. December 1-től 24-ig naponta egy-egy ablak fényei gyulladnak fel Kisapostagon. A szervezés alatt álló programra várjuk a családok jelentkezését a 0620/503 1033-as telefonszámon. A szép dekorációkat és fényket pedig meg lehet majd tekinteni az utcáról, csodálva a készítők kreativitását és szépérzékét. 
A programhoz kapcsolódóan versenyt hirdetünk az alábbiak szerint. A közösségi háznál a  elkészítjük a naptár alapját, 1-től 24-ig a vállalkozók nevével.
A beküldött ablakok fotói felkerülnek a kialakitott ablakokra és ha beérkezik az utolsó fotó is, közösségi szavazatra bocsátjuk. A legtöbb szavazatot kapott fotó értékes jutalmat kap.
Várjuk szeretettel a jelentkező családokat!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában