Várakozás közösen

2023.11.18. 17:00

Adventi kalendárium Kulcson

Török Tímea

Illusztráció.

Fotó: MW/Hüvösi Csaba

Kulcs is bekapcsolódott a Solymárról indult, s már országossá nőtt kezdeményezésbe. Idén is felgyúlnak majd az Ablak Kalendárium fényei december 1. és 24. közt Kulcson is. Minden nap egy-egy (eseténként két-három) új ablak nyílik ki. A település közösségi média felületén a következők olvashatók: 

"Fogd meg szerelmed, gyermeked, testvéred kezét vagy csak vágj neki egyedül az utcáknak. Sétálj egyet! Keresd meg az aznapi ablakot. Kapcsold ki a rohanást, nézegesd a fényeket, fedezd fel a települést ahol élsz. Lesznek olyan helyek, ahol meleg teával, finom süteménnyel, néhány kedves szóval is várnak majd. 

Ha nem tudod minden nap felkeresni az új ablakot, akkor sincs veszve semmi: mint egy rendes adventi naptárban, a már kinyílt ablakok itt is "nyitva" maradnak egészen december 24-ig. Bármikor pótolhatod őket. 

Az aznap nyíló ablak(ok) "címét" minden nap reggel adjuk közre egy térkép részlet formájában a csoportban.

Az ablakok 17.30-kor nyílnak ki és 20.00 óráig biztosan nyitva lesznek. A szervezők nevében meghitt adventi készülődést és vidám ablakkeresést kívánunk. Részletek: Advent Kulcson - Ablak Kalendárium Facebook csoportban érhetőek el, vagy Csepregi Mártonnál személyesen. "

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában