Nyílt nap

2023.11.16. 17:00

A leendő felsősöknek is bemutatkozott a gimnázium

Ismét nyílt napra várta a diákokat és szüleiket a dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium, ezúttal azonban a nyolc osztályos képzésről tájékozódhattak a résztvevők.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Rengetegen ellátogattak az iskola múlt héten tartott, nyolcadikos diákokat célzó nyitott napi rendezvényre, az érdeklődők pedig ez alkalommal is szép számmal érkeztek a beiskolázási döntést elősegítő programra.

Mielőtt azonban megkezdődött volna a tájékoztató, a lelkes fiatalok az iskola két pedagógusa kíséretében a tantermekbe vonultak, és megkezdték az ismerkedést. Míg a gyerekek játékos feladatokat megoldva szerezhettek tapasztalatot az iskolai légkörről, a szülők az általános ismertetőn tehettek szert fontos információkra az iskolával kapcsolatban. Az igazgató átfogó tájékoztatója során beszélt az iskolai életről, a felvételi eljárásról, valamint arról, miért érdemes a Széchenyi nyolc évfolyamos képzését választani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában