Perkáta

2023.10.15. 18:20

Nyílt képviselő-testületi ülés lesz

Soron kívüli, nyílt képviselő-testületi ülésre várja az érdeklődőket Perkáta Nagyközség Önkormányzata október 18-án, szerdán 17 órától. Az önkormányzati hivatal épületében tartandó ülésen a testület hét napirendi pontot tárgyal majd.

Szente Patrícia Andrea

A napirendi pontokról Oláh István, a település polgármestere tájékoztatta a lakosságot Perkáta Nagyközség Önkormányzatának közösségi oldalán. Eszerint beszámolót tartanak a hivatal 2022. évi tevékenységéről, megtárgyalják a 2023. évi adózási tevékenységgel kapcsolatos beszámolót. Emellett a természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás jogosultsági feltételeiről szóló rendelettervezet elfogadása, és a Hunyadi Mátyás Általános Iskola épületében lévő inverter javítására vonatkozó árajánlatok megtárgyalása, és a pályázattal kapcsolatos döntéshozatal is szerepel a napirendi pontok között. Az ülésen egyebek mellett még Perkáta Nagyközség Önkormányzatának a Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központ Kft.-ben meglévő üzletrész megvásárlására vonatkozó vételi ajánlatot is megtárgyalják majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában