A segítség és elfogadás kilométerei

2023.10.02. 09:00

Jótékonysági futás: új novemberi időpontban

A rossz időjárási körülmények miatt elhalasztották az eredetileg szeptember 23-ra tervezett VII. Fuss Velünk, Fuss Értünk Jótékonysági Futóverseny. A szervezők tájékoztatása szerint a közösségi sportesemény új időpontja november 4., szombat.

Szabó Szabolcs

Fotó: DH-archive/Szabone Zsedrovits Eniko

A „Fuss velünk, fuss értünk” olyan hagyományosan jótékony sportrendezvény, amelynek a karitatív jellegén túl az a célja, hogy az együtt sportolás közben megismerhessék a sportolók az autista és más fogyatékossággal élő embereket, és megtanulják kölcsönösen elfogadni egymást. Idén a résztvevők három távból is választhatnak, a 2 és 21 kilométeres mellett idén 10 kilométeren is lehet indulni. A legrövidebb szakasz akár sétával is teljesíthető, de az edzettebb sportolóknak, futóknak a 10 vagy a 21 kilométeres szakaszt ajánljuk, ezek akár csapatban is megvalósíthatók. A nevezési díj a rövid távon 1000 forintba, a 10 és a 21 kilométeres szakaszon 3000 forintba kerül, amivel Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesülete támogatják a nevezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában