Különleges program

2023.09.24. 08:00

„Mesebölcső” – gyerekelőadás Adonyban a népmese napja alkalmából

Benedek Elek születésnapját, azaz a magyar népmese napját 2005. óta szeptember 30-án ünnepeljük. Ez alkalomra ismét különleges gyerekprogrammal készül az adonyi Bálint Ágnes Művelődési Ház és Könyvtár.

Duol.hu

Gyerekprogrammal ünnepli a népmese napját az adonyi művelődési ház

Fotó: Elekes Gergő / FMH-archív

A magyar népmese napján minden népmesét szerető gyerek és felnőtt megkülönböztetett tisztelettel fordul mind a magyar, mind más népek meséi felé. A jeles alkalomhoz kapcsolódva szeptember 28-án, csütörtökön 10 órától Csernik Szende székely népmesemondó és lábbábos lesz az adonyi Bálint Ágnes Művelődési Ház és Könyvtár vendége, írja a feol.hu.

A program résztvevői a Mesebölcső című előadást láthatják. A helyi iskola alsó tagozatos diákjai szervezetten érkeznek a rendezvényre, azonban a további érdeklődőknek lehetőségük van csatlakozni a programhoz. Aki szívesen részt venne az előadáson, az a [email protected] címen, a 25/230-056-os telefonszámon vagy személyesen a könyvtárban jelentkezhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában