Állatkertek éjszakája

2023.08.24. 10:00

KalandoZoo a Pécsi Állatkertben!

A nyár utolsó hétvégéjén, augusztus 25-én, pénteken rendezik meg az Állatkertek Éjszakája című program, amely kezdeményezésben országszerte 13 állatkert vesz részt, köztük a Pécsi Állatkert is, az „Éjszakai KalandoZoo” elnevezésű rendezvényével – olvasható sajtóközleményükben.

Duol.hu

Fotó: Laufer László

Az Állatkertek Éjszakája program az egyik legnagyobb, és legfőbb közös rendezvénye a magyar állatkerteknek, melyet Pécsett is méltóképp kívánnak megünnepelni. Az este során a látványos fényfestésen, tűzzsonglőr bemutatón, kézműveskedésen, kvízjátékon és arcfestésen túl az elmaradhatatlan látványetetéseinkkel is várja a PécsZOO a látogatókat.

A változatos programok mellett logikai játékokkal várják a kicsiket és nagyokat az Ökocsiga Játszóház jóvoltából, míg az éjszakai állatok hangjainak titokzatos világába kalauzolja el az érdeklődőket Bodó János, a Duna-Dráva Nemzeti Park természetvédelmi őre. De a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának csapata is tartogat a résztvevők számára kalandokat, többek között megismerkedhetünk égi állatokkal és szomszédos bolygókkal is.

Forrás, teljes program: bama.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában