Mezőfalva

2023.06.21. 10:00

Testvér-települési találkozó lesz a hétvégén

A mezőfalvi falunapon az idén is kitűnő programok közül válogathatnak az érdeklődők. A Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola udvarán már június 23-án, péntek este hatalmas buli várja a rockzene rajongóit. 19 órától a Vándor együttes, majd a Rockstars Not Dead lép színpadra.

Horváth László

Fotó: Horváth László

Június 24-én 9 órakor indul a hagyományos főzőverseny, 10 órától baráti motoros délelőttöt tartanak a mezőfalvi motorosok. Motor-szépségverseny, hangnyomás próba, fánkevő vetélkedő és közös motorozás Mezőfalva, Sárbogárd, Cece, Dunaföldvár útvonallal szerepel a programjukban. Természetesen a délelőtt folyamán számos gyermekeknek szóló szórakozási lehetőség is megtalálható a helyszínen. 12.40-től hivatalosan is elkezdődik a szombati nap. Márok Csaba Mezőfalva polgármestere tart megnyitót. Jó ebédhez szól a nóta Szigeti Fercsivel 13 órától, 14-15 óráig interaktív gyerekműsor lesz Mesélő musicalek címmel. 15.10-től habparty. 16 órakor díjátadó. 16.30-tól Auth Csilla. 17.10-től Kisújfalu és Mezőfalva kulturális csoportjainak bemutatója, valamin zumba bemutató Zumberikával és mezőfalvi csoportjával. 19 órától MR. Rick pörgeti a hangulatot. 19.45-től görög táncházban próbálhatjuk a Zorba lépéseit. 21 órakor a közönség előtt a Dolly Plusz fergeteges produkcióját láthatjuk. 22.10-től DJ Deka & Miss Chrisstyn zárja majd a napot. A szervezők szeretettel várnak mindenkit!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában