Családi nap a Grabarics Kft.-nél

2023.06.11. 11:10

Mindig is dunaújvárosi vállalatként határozták meg magukat

A Grabarics Kft. idei évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A 30 év kötelez, ezért a jeles születésnap tiszteletére vállalatuk vezetősége 2023-ban egész évet áthidaló programsorozattal kedveskedik munkatársainak.

Várkonyi Zsolt

A programok mindegyike egy-egy ablak az elmúlt évtizedekre, egy-egy sajátos szemszögből. Június hétvégéjén, június 10-én - megfogalmazásuk szerint - újabb ablakot tártak ki: azzal, hogy a hagyományok szerint minden évben ekkor ünneplik az építőiparban dolgozók az Építők Napját. 

v

A Felső-Dunaparton, a Panoráma úti sporttelepen a hagyományos családi rendezvény kiemelten fontos értéket képvisel számukra. Mindig is dunaújvárosi vállalatként határozták meg magukat, azonban az építési projektek miatt munkatársaik országosan, így sok esetben egymástól messze dolgoznak. Az Építők Napja azon kevés alkalmak egyike az év során, ahol fizikai és szellemi munkakörben, közel s távol dolgozó kollégáik, egyszóval minden Grabaricsos munkavállalónak és családtagjaiknak lehetősége nyílik a találkozásra egymással, ami egyúttal erősíti az összetartozás érzését. Hisznek abban, hogy semmi sem pótolhatja a személyesen, együtt megélt pillanatokataz igazi, szemtől szemben történő beszélgetéseket. Az egésznapos rendezvényen sok színes programmal, különleges, friss – helyben sütött - finom ételekkel, juniális hangulattal készültek gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

A családi napon forgathattunk, ahol a részletekbe Kertai Henriett, a cég marketing és közönségkapcsolati vezetője avatott be bennünket. Grabarics Gábor a cégcsoport családi napján interjút is adott a duol.hu-nak. A cég egyik tulajdonosa és irányítója - elmondása szerint - 30 évvel ezelőtt négy fővel indultak, mára az anyacég mintegy 250 munkavállalóval dolgozik, de a különböző beruházásokon összesen mintegy 1000 embert foglalkoztatnak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában