Hathetes lesz a mostani szezon

2023.06.02. 18:00

Már jelentkezhetnek a nyári önkormányzati gyermektáborba

Szente Patrícia

Mayer Tímea és Barta Endre a sajtótájékoztatón

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Dunaújváros - Barta Endre humán ügyekért felelős alpolgármester a csütörtökön tartott sajtótájékoztatón elmondta, 2023-ban a Duna Dog Centerrel együttműködve indítják el nyári gyermektáborukat. 
„A városvezetés úgy gondolta, idén olyan tartalmakkal töltik meg a tábori napokat, amelyek feltöltődést, kikapcsolódást és pluszélményt jelentenek a gyerekek számára” – említette az alpolgármester. Ebben az évben a Duna Dog Center kutyás szervezet is közreműködik a szervezésben, hiszen onnan biztosítják a táborvezetőt. 
Mayer Tímea, a Duna Dog Center képviselője megjegyezte továbbá, a tábor ez alkalommal kiegészül, és a gyermekmegőrzés mellett alkalom­adtán egy-egy meseterápiás foglalkozással, illetve kutyás programmal bővül a kínálat. 
A tábor hat héten keresztül, 2023. június 26-tól augusztus 4-ig várja majd a részt vevő gyermekeket. Napidíja 2800 forint, amely magában foglalja a gyerekek háromszori étkezését, s olyan szabad­idős foglalkozások költségét, mint a mindennapi élményfürdő, és kulturális élmények díját, mint a mozi. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában