Kikapcsolódás

2023.06.14. 09:00

Ki főzi majd a legjobb halászlét a szombati baracsi versenyen?

Horváth László

A halászlé alapanyagokról minden csapatnak magának kell gondoskodnia

Fotó: MW-archív

Nagyszabású, ízektől teljes és szórakoztató lesz idén baracsi Halászléfőző verseny. A Baracsi Sportegyesület és a Baracs Repülőtér Kft. szervezésében megvalósuló esemény június 17-én, ezen a héten szombaton lesz a település focipályáján (vagy ahogyan a helybéliek ismerik: templomkertben). A szervezők várják a baráti társaságok, csapatok, utcák, egyesületek jelentkezését. Az első három helyezett értékes díjazásban részesül. A versenyen való részvétel ingyenes.

Az alapanyagokról minden csapat maga gondoskodik. Csak a helyszínen készített ételeket fogadja el a zsűri, az előkészületeket is a helyszínen kell elvégezni (kivéve a hal pucolása). 

Fontos tudnivaló még, hogy kizárólag gázzsámolyon engedélyezett a főzés, minden más tüzelési módszer alkalmazása tilos a füves terület tűzveszélyessége miatt.

Az elkészült halászleveket zsűri értékeli majd szombaton is
Fotó: MW-archív

A jelentkező csapatok délután egy órakor kezdhetik a sátrak felállítását, a főzőhelyek kialakítását. A tűzgyújtás 14 órakor lesz. 

Aki a főzésben nem vesz részt, vagy csak pihenne egy kicsit, annak más jellegű elfoglaltságról, szórakoztató programról is gondoskodtak:

14.30 órakor a Baracsi Sportegyesület évzárójára, éremátadójára kerül sor. A megújulst P.E.N.É.S.Z. zenekar 15 órakor lép színpadra. 17 órától pedig a Unique szórakoztatja a résztvevőket. A nagy dobás este 19.30-tól a Kozmix kiskoncert-show-ja lesz.

Az ételeket 17.45 óra táján kell majd leadni, az eredményhirdetést 18.30 órára tervezik. Utána pedig buli Marcival és Bobival

Jelentkezni június 14-ig, szerdáig lehet a plakáton feltüntetett e-mail címen és telefonszámon.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában