A hip-hop kapta a főszerepet

2023.06.17. 11:00

A táncparkett ördögeivé váltak a Jószolgálati Otthon ellátottjai

Szente Patrícia Andrea

Megtanulták a bemutatott koreográfiát

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Pörög tovább a dunaújvárosi Jószolgálati Otthon lakói számára szervezett önkéntesek nyara eseménysorozat. Ezen a héten a táncos programok kerülnek fókuszba, csütörtökön a hip-hop kapta a főszerepet, pénteken pedig pörgős zumbával készülnek. 
A csütörtöki interaktív esemény során a gondozottak a táncparkett ördögeivé válhattak, ugyanis a Zoltán Erika tánciskola három tehetséges táncosa nem csak bemutatót tartott, hanem meg is tanította az előadott koreográfiát a lelkes jószolisoknak. Zsorda Erik, a Zoltán Erika tánciskola dunaújvárosi csoportjának vezetője elmondta, már 14 éves kora óta, azaz több mint 10 éve vesz részt a Jószolgálati Otthon által szervezett önkéntes programon, ahova minden alkalommal nagy örömmel jár vissza. Csakúgy, mint minden évben, a táncosok most is remek hangulatot varázsoltak, akik ez alkalommal a nemrég tartott évzáró gálájukon előadott finálétáncukat hozták el a közönség számára. 
Az ellátottak már a táncos bemutatót is nagyon élvezték, de az előadást követő táncóra szintén elsöprő sikert aratott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában