Iváncsai táborok

2023.04.17. 14:55

Szeretnék tartalmassá tenni a nyári szünidőt

Iváncsa község közösségi média felületén tette közzé az örömhírt Molnár Tibor polgármester, hogy az önkormányzat idén nyáron ingyenesen biztosítja az iváncsai gyermekek táboroztatását.

Török Tímea

Forrás: Iváncsa Községi Önkormányzat FB

Mint írják, az óvodásokat az intézmény zárva tartásának időpontjában, augusztus 21. és augusztus 25. között a II. Itthonka táborba, az alsó tagozatos gyermekeket pedig június 26. és június 30. között a III. Itthon táborba várják. A táborok vezetésére idén is Zayzon Csabát és Verebi Renátát kérték fel.

A felsős tanulók számára a tábort július 3. és július 7. között tervezik, az iskola négy pedagógusa, Kard Anita, Pantya Csilla, Klapper Csaba és Huszár Péter irányításával.

A résztvevőknek teljes ellátást, kirándulási lehetőséget, élményekkel teli programokat biztosít a szervező iváncsai önkormányzat. Az a céljuk, hogy a táborokkal tartalmassá tegyék a gyermekek számára a nyári szünidőt. A jelentkezés módjáról és a részletekről a szervezők hamarosan részletes tájékoztatást ígérnek az érdeklődőknek.

További hírek iváncsáról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában