Internet Fiesta

2023.03.17. 10:00

Színes programokkal készülnek a víz világnapja apropóján Adonyban

Kicsik és nagyobbak számára egyaránt érdekes és szórakoztató programlehetőségeket kínál az adonyi művelődési ház és könyvtár március 23-án 9 és 16 óra között.

Héjj Vivien

A program részeként tematikus könyvajánlóval várják az olvasás szerelmeseit

Forrás: bamhk.hu

Az Internet Fiesta programhoz csatlakozva a víz világnapjához kapcsolódó programokkal várja az érdeklődőket az adonyi Bálint Ágnes Művelődési Ház és Könyvtár. Az idei Internet Fiesta célja a digitális kompetenciák erősítése, az internet felhasználási lehetőségeinek minél szélesebb körű bemutatása, a játékos tanulás módszereinek terjesztése és a mesterséges intelligencia felhasználási lehetőségeinek megismertetése.

A március 22-én ünnepelte víz világnapjához kapcsolódóan március 23-án 9 és 16 óra között kvízjátékkal, papírszínházi mesével és kézműves foglalkozásokkal várnak kicsiket és nagyokat. Természetesen az olvasás szerelmesei sem maradnak program nélkül, ugyanis az intézmény dolgozói tematikus könyvajánlóval készülnek minden olvasni szerető korosztály számára. A program mindenki számára ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában