Elismerés a szolgálatért

2023.03.18. 12:05

Jutalmakat vehettek át a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai

Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc alkalmából március 13-án a Belügyminisztériumban Novák Katalin köztársasági elnök, majd március 14-én, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet dísztermében a Büntetés-végrehajtási Szervezet központi ünnepségén dr. Tóth Tamás bv. altábornagy, országos parancsnok adott át jutalmakat a kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáknak – erről számolt be a bv. országos parancsnoksága.

Molnár Emese

Központi ünnepség

Fotó: BVOP

Novák Katalin a büntetés-végrehajtási szervezet állományában végzett két évtizedes, magas szintű szolgálati tevékenysége elismeréséül a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozta Imréné Kovács Tímea alezredesnek, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet osztályvezetőjének. 

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet dísztermében megtartott ünnepségen dr. Tóth Tamás bv. altábornagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka jutalmazta a büntetés-végrehajtási szervezet kimagasló teljesítményt nyújtó munkatársait. Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a példamutató vezetői és szakmai tevékenysége elismeréseként Zsolnay készletet adományozott Fekete Ágnes főtörzszászlósnak, a pálhalmai intézet körlet-főfelügyelőjének. A „Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett” bronz fokozatát, egyben pénzjutalmat kapott Kovács József címzetes főtörzs­őrmester, a pálhalmai bv. segédelőadója. A helyi intézet részéről pénzjutalomban részesült kiemelkedő szolgálatáért Müllerné Huszka Katalin törzszászlós, körlet-főfelügyelő, valamint Nyári Zoltán főtörzsőrmester, körletfelügyelő is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában