Címvédés a Construmán

2023.03.30. 17:56

Az St Solar lett a leggyorsabb kivitelező és a legjobb teljesítményű rendszer telepítője!

Az idei Construma 2023 kiállításon második alkalommal került megrendezésre a Solar Race napelem-szerelő verseny, melyen a szakmai zsűri megítélése szerint a leggyorsabb kivitelező az ST Solar Kft. csapata lett  ismét .

A csapat tagjai: Salamon Balázs, Marton Norbert,Tömöri Gyula és Papp László

Tavaly 1 óra 6 perc alatt szerelte össze a csapat az 5,5 kWp rendszert, idén erre elegendő volt 60 perc. Az mostani megmérettetésen a legjobb teljesítmény díját is az ST Solar által telepített napelemrendszer adta, agyannak díját is bezsebelte a szerelő brigád, ezzel is Dunaújváros hírét öregbítve.  Most segíthetünk nekik, hogy a Közönség díjat is megkapják.  Szavazni ezen a linken lehet: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxEWFhk-0D8Xk2RQs8qCHiYF_60pWB3TPIXfXqaKH0GLfpng/viewform?fbclid=IwAR35FmkYKYkdso7qGAhUEfyjIApUE8giig5BlFVFxDkJ3ENVlulMMrkBmaQ

A szavazás rendkívül egyszerű, az oldalon ki kell választani az ST Solar-t, majd az oldal alján a Küldés gombra kattintani.

A ST Solar Kft.  az mellett, hogy elkötelezett híve a környezet tudatos megújuló energiák  népszerűsítéssének,  és nagy lendülettel támogatják sportolóinkat is országos vonatkozásban is, a piacon egyedülállóan innovatív megoldásának köszönhetően kialakított egy olyan napelem telepítési folyamatot dokumentáló rendszer, aminek köszönhetően a megrendelő mindig pontosan információkhoz juthat a telepítés állapotáról. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában