Közösen zárták az évet Előszálláson

2023.01.09. 10:00

Belopták magukat az emberek szívébe

Az, hogy páratlan közösség az előszállási, azt a helyi fiatalokból álló egyesület is bizonyítja. A faluban 2022-ben is aktív élet zajlott, így az év utolsó napján sem maradhatott el az ünneplés.

duol.hu

Advent közösen

Fotó: Facebook

Az Előszállási Ifjúsági Egyesület elnöke, Kanik Péter elmesélte, hogy mint minden évben, a szilveszter most is baráti körben telt, közel harmincan jöttek össze és búcsúztatták közösen el a 2022-es évet. 

– Még a buli előtt megtartottuk az egyesülettel az évzáró vacsoránkat, értékeltük a 2022-es év rendezvényeit, amit mindenki egyhangúlag jónak látott. A 2023-as évben már most sikeresek vagyunk, hiszen 16 fővel kezdjük meg munkákat. Terveink között szerepel az ifjúsági nap megszervezése, emellett hagyományosan megtartjuk a húsvéti tojásfadíszítést, szemétszedést, bálokban való segítségnyújtást, csapatépítő programjainkat és adventi forgatag rendezvényünket is – mondta el kérdésünkre válaszolva Kanik Péter. 

– Ami pedig a szilvesztert illeti: a rendezvényünk egészen hajnalig tartott, mint mindig szokás szerint kiváló hangulat jellemezte. Éjfélkor koccintottunk pezsgővel, fellőttük a tűzijátékot, és elénekeltük a Himnuszt – mondta az elnök, aki hozzátette, szeretnék mielőbb belopni magukat a falubeliek szívébe, hogy a rendezvényeken minél nagyobb számban jelenjenek meg az itt élők, hiszen őértük dolgoznak. 

(Forrás: feol.hu/Kecskés Zoltán) 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában