Baracs

2022.12.12. 10:00

Keresik a település legjobb süteményét

Szente Patrícia

Émelyítő gazdagsággal a töltelék, a tészta csak jelzés

Fotó: MW

Eljött a feltörekvő hobbicukrászok, sütögetni szeretők ideje, ugyanis Baracson újra karácsonyi süteménysütő versenyt rendeznek. A jelentkezés már javában zajlik, a versenyen bárki kipróbálhatja magát, aki úgy érzi, harcba szállna ínycsiklandozó desszertjével. 
A megmérettetés, amely során Baracs legfinomabb karácsonyi süteményét keresik, már hagyománynak számít a falu életében. A versenyre előzetes jelentkezés szükséges, erre még a mai nap folyamán van lehetősége mindenkinek, aki szívesen harcba szállna saját sütijével. A jelentkezésre telefonon, e-mailen keresztül vagy személyesen, a baracsi faluházban van lehetőség. 
A jelentkezést követően az otthon előre elkészített süteményeket december 18-án várják a faluházba. Az édes finomságokat recepttel együtt, 14 és 16 óra között van alkalma prezentálni a versenyzőknek a cukrászokból álló szavazóbizottság számára. Az eredményhirdetésre 18-án, a falukarácsonyi ünnepségen kerül majd sor, ahol az első három helyezettet díjazzák. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában