Nyílt nap

2022.10.28. 11:00

Véres, rémes anatómia

Halloween nyílt napot tart a Pannon Oktatási Központ Magángimnázium október 28-án, pénteken 15 órai kezdettel. Az alkalom kiváló lehetőség az általános iskola végzős diákjai számára, hogy játékos és izgalmas formában ismerjék meg a gimnázium emelt szintű oktatási palettáját.

Agárdy Csaba

A POK a halloweent is felhasználja a „toborzásra”

Fotó: MW-archív

Az iskola vezetése arra törekszik, hogy minden diák megtalálja érdeklődési körének megfelelően azokat a területeket, ahol kiteljesedhet. A régióban egyedülálló a POK biológia-kémia emelt szintű oktatása, a tananyag hatékony megértését, elsajátítását kísérleti eszközökkel, vegyszerekkel ellátott szaktanterem, interaktív tábla segíti. A matematika-informatika-fizika emelt szintű csoportban alapvető célja az iskolának, hogy a műszaki-természettudományos felsőoktatásra felkészítsék diákjait. Az idegen nyelvi emelt szintű képzésük fontos előnye, hogy a diákok helyben, megszokott környezetben tehetnek több típusú nyelvvizsgát. A POK halloween-napjának elnevezése Gyere el, ha mersz! Kell is a bátorság, hiszen a programok között van pokoli béltúra, sír matek és véres anatómia is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában