Tájékoztató

2022.10.17. 08:00

Toborzást tartottak a szakmák napján

duol.hu

Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A szakképzési centrum által október 14-én megtartott rendezvényeken a továbbtanulás előtt álló 14 éves korosztály ismerkedhetett meg azokkal a képzési lehetőségekkel, amelyekkel az említett nevelési-oktatási intézményekben várják őket. A rendezvényre kilátogató fiatalok a rendőrség toborzó csoportjának munkatársaitól felvilágosítást kaphattak a rendőri munka sajátosságairól, a különböző szakterületek feladatairól, a felvételi, alkalmassági követelményekről és a szerződéses határvadász jogviszonyról. A program lehetőséget biztosított rá, hogy az érdeklődők részletes információkat kapjanak a rend­őrség szakembereitől a felvételi eljárás menetéről, a leendő szolgálati feladatokról, az elérhető juttatások összegéről, valamint a szolgálatellátás helyszíneiről. 
A képzésekkel kapcsolatban bárki bizalommal fordulhat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának munkatársaihoz, de a rend­őrség honlapján is megtalálnak minden lényeges tájékoztatást a jelentkezéshez – adta hírül a police.hu portál. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában