Az Időutazó Rock Band zárja a rendezvényt

2022.09.02. 16:00

Nyárbúcsús gyereknap

Dunaföldvár - A program az ottani hagyományokat viszi tovább, hiszen a Dunaföldvári Sárga Pincésgödör egyesület már a covid előtti időszakban is sikeresen rendezte meg a hasonló eseményeket. A helyszín változatlanul a Vermek sora és a Szent Lőrinc utca kereszteződésénél található. A rendezvény ezen a héten szombaton 11.00-től estig tart.

Balogh Tamás

A program az ottani hagyományokat viszi tovább

A szervezők semmit sem bíztak a véletlenre, hiszen a vidám programokkal esélyt sem adtak másféle hangulatra, akár elmúlt a nyár, vagy sem. Egyúttal jó érzékkel a felnőttekre is gondoltak a vélhetően a nekik szóló műsorelemekkel. Egyszóval igazi családi napra készülhetnek az oda látogatók. 

A gyermekek kedvéért működik a játszó sátor, benne az arcfestéssel és a sokféle játékkal, kézműveskedéssel várják őket. Naná, hogy ingyenes lesz a légvár és a légpuska lövészet is.  

Az idősebbek a könnyed hangulatban talán szívesebben térnek be az egészségügyi sátorba, hogy megnézessék a vérnyomásukat és a vércukorszintjüket. A vendéglátós kínálaton is érződik, hogy kik ennek a napnak a kedvezményezettjei, hiszen igaz, hogy hagyományos büfét is üzemeltetnek, de a szörpöde, és a gyümölcssátor kínálata inkább az övék lesz. 

Nyárbúcsúztató gyermeknapot tartanak Dunaföldváron
 

A színpad 11.00-től népesül be. Elsőként még a szülőket is aktivizáló a Csurgó zenekar lép fel. Őket a Happiness, Teleki Mazsi Dorottya táncosai , majd a régi kedvencei, a Löfan mazsorett csoport lányai követik. Ezt a blokkot a tamásiból érkező Zsigec Musical csoport zárja. 

Délután háromtól már a profik, előbb Suzy, majd Szávolovics Gabriella következnek, közöttük pedig, ha az időjárás engedi, habparty-val telhet az idő. A jókedvű programsorozatot a térség népszerű zenekara, az Időutazó Rock Band zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában