Dunaújváros

2022.09.06. 10:00

Az avatási ünnepségen adták át a meghívást

duol.hu

Farkas Márta meghívta dr. Latorcai Jánost Dunaújvárosba

A BIROK Szabó Magda református iskola székhelyén, Halásztelken, szeptember 2-án, múlt héten pénteken avatták fel a testvér­intézmény Lámpás Református Óvoda és Mini Bölcsőde új épületét. Az eseményhez kapcsolódó áhítatot Takaró András, a Délpesti Református Egyházmegye esperese, az ünnepi avató beszédet dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke tartotta. 

A Lámpás átadásán vett részt a helyi intézmény vezetője Fotó: SzM

A halásztelki avatóünnepélyen részt vett Farkas Márta, a dunaújvárosi Szabó Magda református iskola igazgatója, valamint helyettese, Góczánné Renyák Éva, akik megragadták az alkalmat egyebek mellett arra is, hogy meghívják iskolájukba egy látogatásra az országgyűlés alelnökét. Dr. Latorcai János elfogadta a meghívást, valamint elmondta, hogy mint a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke, fontosnak tartja az egyházi intézmények épülését, szépülését, fejlődését, ezért kíváncsi az ötödik tanévét kezdő dunaújvárosi tagintézményre. Üdvözletét küldi és áldott, békés, eredményekben, élményekben gazdag boldog új tanévet kíván az intézmény munkatársainak és tanulóinak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában