Sajtóközlemény - frissítve

2022.08.22. 17:15

Dolgoznak a hiba elhárításán

Egy elöregedett vízvezeték meghibásodása okozott csőtörést Dunaújvárosban, a Bocskai utcában augusztus 22-én. A viziközmű-szolgáltató a bejelentést követően azonnal megkezdte a hiba elhárítását és a vezeték javítását, ami után várhatóan késő délutánra helyre áll a vízszolgáltatás a csőtörés miatt kiesett körzetben.

duol.hu

17:15 frissítés: Ottjártunkkor készült az alábbi kép. A hosszában körülbelül 30 centiméteren megrepedt cső másfél két méteres szakaszát cserélik ki. Amint a hiba teljes mértékben helyre áll tájékoztatjuk a közvéleményt.

 

A Mezőföldvíz Kft. szakemberei a hiba bejelentése után hamarosan a helyszínre érkeztek és megkezdték a vezetékjavítási munkálatokat, illetve a hálózat zárását. Munkájuknak köszönhetően csak kisebb körzetben szünetel a vízszolgáltatás a környéken. 

Az időszakos vízhiánnyal érintett ingatlanok a következők:

  • Bocskai u. 2.sz.-tól 10.sz.-ig ( 4 emeletes társasházak)
  • Bocskai u. 1/A/B/C/D (szintén 4 emeletes társasházakat, illetve egy 10 emeletes társasházból 4 lépcsőházat érint a vízhiány).

A Mezőföldvíz Kft. a jövőben is kiemelt figyelmet fordít a minőségi szolgáltatásra a városban, az okozott kellemetlenség idején tanúsított türelmet pedig megköszöni a fogyasztóknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában