Vidám délutánokkal ünnepeltek

2022.05.30. 07:00

„A gyerekek és a családok a legfontosabbak”

Török Tímea

Szombaton gyerekzsivajtól volt hangos a kulcsi szociális intézmény

Fotó: LI

Kulcs/Rácalmás Május utolsó hétvégéjén gyerekzsivajjal, zenével, jókedvvel telt meg mind a két város közeli település. Amíg Kulcson szombaton, addig Rácalmáson vasárnap tartották az önkormányzati rendezvényeket. 
Kulcson délelőtt Jobb Gyula üdvözölte az ünnepelteket, a gyerekeket a rendezvény helyszínén, vagyis a szociális intézmény udvarán. A polgármester hangsúlyozta, hogy Kulcson kifejezetten nagy hangsúlyt kapnak a gyerekeknek szánt fejlesztések, hiszen ők és a családok a legfontosabbak a közösségnek. 
A kulcsi önkormányzati eseményen több program közül választhattak a gyerekek. A legnagyobb sikert a kreatív sarok, SUGI koncertje és a Vidám Emberek Közösségének ízletes palacsintái aratták. 
Rácalmáson a művelődési ház udvarán várták a szervezők a gyerkőcöket. Rengeteg élményt nyújtott a programkínálat: meseszínház, Cimbora klub, iskolai énekkar, tánc- és kaszkadőr-bemutató és végül Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncert volt. Egész délután lehetett kézműveskedni, vagy akár a társasjáték klubban közösen játszani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában