Ünnepélyes búcsúzás

2022.04.29. 07:00

Százharminc végzős diák a kereskedelmiben

Molnár Emese

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum nyitotta a városi középiskolák ballagási ünnepségének sorát: az intézményben hat végzős osztály mintegy százharminc fiatalja búcsúzott az iskolától, a pedagógusaiktól és egymástól is. A ceremóniát április 28-án, csütörtökön 16 órakor tartották meg. 
A ballagás mindig egy fontos esemény a tanulmányaink során, ám az idei ünnepség azért is volt különösen jelentős, mert visszatérhettünk a koronavírus-világjárvány előtti hagyományokhoz, korlátozás nélkül lehetett megszervezni. 
– Két év után végre újra, közösen tudjuk megélni a pillanatot, megkoronázni azt a munkát, amit egymásba öltünk az évek alatt – szólt a tanulókhoz Magyar András, az intézmény igazgatója. 

 

Beszédével sokszor mosolyt csalt az ünneplő főszereplők arcára, és mindegyik osztályhoz kapcsolódóan felidézett valamilyen kedves emléket. Mint azt hangsúlyozta, ez a nap róluk szól, élvezzék ezt a mérföldkövet, és éljék meg valódi ünnepként. 
Az ünnepségen díjakat is átadtak a kiváló tanulóknak. Tizenkét végzős diákot jutalmaztak kiemelkedő tanulmányi eredményükért és közösségi munkájukért: Kovács Benjámin, Radics Rajmund, Hibján Mercédesz, Horváth Vivien, Kunos Jázmin, Fekete Tamara, Andriska Brigitta, Varga Rebeka, Demjén Hunor, Kovács Martina, Pulai Noémi, Cséplő Szimonetta. 
Már csak pár nap, és hatalmas próbatétel következik: hétfőn megkezdődik az idei érettségivizsga-időszak. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában