Hild Iskola

2022.04.19. 18:00

Hild-napokat tartottak

A tavaszi szünet előtt megrendezett Hild-napokon színes programok sokasága várta az iskola diákjait. Koszorúzással indult a rendezvény, fejet hajtva Hild József élete és munkássága előtt.

duol.hu

A tanulók kipróbálhatták magukat tanári szerepben, a bátrak fordított órát tartottak, de voltak kiselőadások is, többek között ásvány- és kőzettani bemutatón vettek részt diákjaink. Igazán nagy sikert azonban a hagyományteremtő szándékkal szervezett Exathlon ügyességi verseny aratott, melyen minden osztály egy-egy négy fős csapata mérte össze ügyességét, erejét és gyorsaságát.

A régi idők hagyományát ápolva főzőversenyt is rendezték, egy adott téma, a bográcsgulyán mentén. Készült is belőle hagyományos, lencsés és babos változat is, jelentősen megnehezítve a bíráló zsűri dolgát.

A főzőverseny mellett az egészséges életmód és a kreativitás is megjelent a gyümölcssaláta tálak készítésben. Közben sportoltak, volt kispályás foci, csocsó, pingpong és tollaslabda egyaránt. Rengeteg oklevelet, díjat, csokit és ajándékot osztottak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában