DUE infó

2022.04.01. 17:18

Alkotói pályázaton vesznek részt a DUFiókák

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság az idei évben alkotói pályázatot hirdetett tűzvédelem témában.

duol.hu

A Dunaújvárosi Egyetem Munkahelyi Bölcsődéjének kis lakói alkotói pályázaton belül mutathatják meg ügyességüket. A pályázat célja, hogy a gyerkőcök kreatív alkotáson keresztül mutassák be a tűzvédelem fontosságát, a tűzoltók izgalmas és egyben kihívásokkal teli világát. A bölcsőde kategórián kívül vesz részt a versenyen, hiszen egyedül még nem tudnak alkotni a picik. A nevelők úgy gondolják, hogy mindenképpen csatlakoznak a felhíváshoz, mert fontosnak tartják, hogy már ebben a korosztályban is szó essen a tűz biztonságos kezeléséről, a tűzvédelemről illetve a balesetek megelőzéséről. Ezek a művek kéz, láb és ujjlenyomatokkal készülnek, írja az uniduna.hu.

A pályázatot főleg óvodások és iskolások részére szervezik  meg. Az óvodások egyénileg szabadkézi rajz kategóriában pályázhatnak, az iskolás korcsoportnak pedig négy kategóriában írták ki a versenyt: szabadkézi rajz, egyéb kézműves alkotás, irodalmi alkotás és számítógépes program.

A felhívásra jelenleg is be lehet nyújtani az szerzeményeket, a Katasztrófavédelmi Bizottság 2022. április 30-ig várja a műveket postai vagy elektronikus úton.

Fotók: uniduna.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában