Kik Bagaméri városi helytartói?

2022.03.29. 11:30

Végre kezdődik a fagyiszezon!

Török Tímea

Fotó: LI

Gömbölyded formák, fagyiszínek és édes finomságok: kevés embert ismerek, aki ne szeretné a fagylaltot. A jó idővel megérkezett a fagyiszezon is. Ezért elindultunk, hogy bemutassuk olvasóinknak a városi kínálatot a teljesség igénye nélkül. 

Horváth Mercédesz, a Tóth Cukrászda kedves kiszolgálója Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A híres Tóth Cukrászda leányvállalata a kórház mellett van. 16-féle minőségi fagyit árulnak, átlagosan 360 forint a gombócok ára, csak a különlegesebb és cukormentes fagyi kerül 390 forintba, és gluténmentes tölcsér is van náluk.

A Sütikék kézművesfagylalt-kínálata a legújabb a városunkban, a Kossuth Lajos utca sarkán találjuk Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

 A legújabb édesszájú csábítás a Sütikék, a Kossuth Lajos utca sarkán. Természetes alapanyagok, minőségi termékek, sok finom fagyi és különleges környezet, amit ők adnak a vendégeknek. 

Valon Dzmemaili, az Azzurro tulajdonosa a krémkávét ajánlja

Az Azzurro Fagyizó a Vasmű úton várja a vendégeit. 16-féle fagyival, köztük diabetikussal is kedveskednek az édesszájú vásárlóközönségnek. Gyönyörű teraszukon specialitásukat a krémkávét mindenképpen érdemes megkóstolni. 

Nagy Ferencné (képünkön) a minőségi, kézműves fagyira esküszik

A Csokiss a volt Skálával szemben van. Hangulatos teraszon is élvezhetjük az ízeket. Mentes fagyikat is árulnak, gombóconként 380 forintért. A válogatott finomságok közül a sós kókuszos-ananászos, az otella és a sós ropi nevű tetszett a legjobban. 

A piacon a Marcipánban több díjnyertes fagyit is kóstolhatunk

A Marcipánban a piacon több díjnyertes és mentes fagyit is kóstolhatunk 350 forintért. A szilvalekváros-diós és a rozmaringos-málnás-étcsokis szerintünk kihagyhatatlan lesz.

A sós ropis fagyikülönlegességet a Csokissban lehet megkóstolni
Csoki-vanília, az örök klasszikus

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában