Közélet

2022.03.17. 10:00

Utolsó közgyűlés a választások előtt?

Pintér Tamás polgármester csütörtökre hívta össze a képviselő-testületet, hogy megtartsák a március havi rendes ülést.

Brousil Csaba

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A meghívó tanúsága szerint húsz napirendi pontot tárgyalnak a nyílt és egyet a zárt ülésen. Amennyiben rendkívüli közgyűlés már nem lesz ebben a hónapban, úgy a választások előtt ez lesz az utolsó testületi ülés. 
A képviselők a nyílt ülésen dönthetnek a lakások és helyiségek bérletéről és a lakbérekről szóló korábbi önkormányzati rendelet módosításáról, amelyre a szakemberlakások iránti megnövekedett igény miatt van szükség. Döntés születhet a Helyi identitás és kohézió erősítése Dunaújváros című projekthez kapcsolódóan. 
 

Zárt ülésen egy kérdésben hozhat döntést a testület Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

 

A testület véleményezheti a Fabó Éva Sportuszoda külső medencéjének fizikai vizsgálatát végző cég ajánlatát, dönthet a szerződés megkötéséről egy olyan céggel, amely a speciális állapotfelmérő vizsgálatot elvégzi. A közgyűlés jóváhagyhatja a Dunaújvárosi Tankerületi Központtal kötendő támogatási szerződést is. Sor kerülhet az MMK Közhasznú Nonprofit Kft. 2021. évi éves beszámolójának elfogadására és felügyelőbizottsági tagok megválasztására. Illetve megszavazhatják, hogy milyen módon értékesítsenek egy, az önkormányzat tulajdonában lévő Erkel kerti kétszobás lakást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában