Due-info

2022.02.21. 15:00

Vár a Camp America program - még mindig kedvezménnyel

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították a kedvezményes jelentkezési határidőt. 2022. február 28-ig jelentős összeget spórolhatnak a hallgatók.

duol.hu

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb nemzetközi J1-es vízumszponzor szervezetként működik, 1969 óta. Évente több, mint 8 000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. 

A program amerikai munkát ajánl nyári gyerektáborokban szállással és ellátással gyerekfelügyelőként vagy kisegítő személyzetként minimum 9 hétig. Valamint a tábor után további 30 napos utazási lehetőséget kínál az USA-ban a munkavégzés befejezése után.

Amennyiben felkeltették a szervezők az érdeklődését, a Camp Amerika oldalán, illetve ITT lehet további információkat találni. A regisztrációs linket IDE kattintva érheted el. Továbbá a programmal kapcsolatos kérdéseidet felteheted a [email protected] e-mailcímen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában