Mészáros Réka

2022.02.08. 11:00

Divat és szépség világa

duol.hu

20201221 Dunaújváros Interjú Mészáros Réka korábbi - 2019 év - Tündérszépe versenyző Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

Azzal, hogy belépett a divat és a szépségversenyek világába, régóta dédelgetett álmát valósította meg a perkátai lány. Szépségével, bájával ráadásul jótékony célokat is szolgál. 

Mészáros Réka nevével már többször találkozhattak olvasóink. Réka ugyanis többször jelentkezett lapunk szépségversenyeire. Legutóbb, 2020-ban, a Tündérszépek versenyen a megyei fordulótól a regionálison át egészen az országos döntőig menetelt. A perkátai lány éveken át tartó gondolkodás után merte megmutatni szépségét a közönségnek és a zsűrinek. 

Réka számára nagy erőt adott szülei biztató szava Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

– Kiskorom óta érdekelt a divat és a szépségversenyek világa. Sokáig húztam, halogattam a jelentkezést, mert soha nem éreztem magam elég jónak egy szépségversenyhez. Aztán elkezdtem sportolni, odafigyelni magamra, majd a környezetem biztatására 2017-ben jelentkeztem a Fehérvár Szépe versenyre, ahol harmadik helyezést értem el. Ott tanultam meg igazán, hogy nem minden a külső, nagyon fontosak a belső értékeink, és az is, hogy ez a kettő összhangban legyen – idézte fel néhány évvel ezelőtti tapasztalatait Mészáros Réka. 

Mint mondta, rengeteg élménnyel, tapasztalattal gazdagodott a három forduló alkalmával. 

 

– Új barátokra tettem szert, és a két felkészítő tábor során sok érdekes programon vehettem részt. Nagy élmény volt a profi fotózás és a bemutatkozó kisfilm forgatása. A többi lánnyal igazi csapattá kovácsolt minket a verseny. 

– Rengeteget edzettem a versenyre. A fotózások előtt mindig megnéztem a régebbi munkáimat, hogy azokon a képeken hogyan pózoltam, és azokból tanulván miken tudok változtatni, javítani. A felkészítő táborban végig velünk volt a fotózásokon Kocsis Korinna szépségkirálynő, aki hasznos tanáccsal segített minket, hogy minél jobb képek készüljenek rólunk, és a profi stábnak is köszönhető, hogy minden nagyon gördülékenyen zajlott. Valamint az ilyen fontos események előtt mindig nagy erőt adott a szüleim biztató szava – mondta Réka. 

Mészáros Réka a gyorsan jövő sikerek után sem tért le a gyermekkorban megálmodott szépségipar ösvényéről, ugyanis később jelentkezett a Nemzet Szépe versenyre is, ahol szintén egyik nagy álmát válthatta valóra: bejutott a döntő legszebb tíz lánya közé. 

 

– Csak biztatni tudom a lányokat, hogy jelentkezzenek a Tündérszépek idei versenyére, hiszen ez nem csak a győzelemről szól. Új barátságokat, élményeket szerezhetnek, emellett remek kapcsolatépítési lehetőség is. Tavaly részt vehettem több fotózáson és divatbemutatón Szegeden és Budapesten is. Utolsó nagyobb munkám a francia labdarúgó-válogatott által dedikált mez fotózása volt, amely jótékony célokat szolgált – zárta a beszélgetést a perkátai lány. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában