Nyereményjáték

2022.01.21. 13:20

Kezdje el a milliók gyűjtését lapunkkal!

Szálljon ringbe a milliókért ön is! Csatlakozzon a Gyűjtse a milliókat! játékunkhoz, amelyet tavaly decemberben indítottunk az előfizetőink részére! Amennyiben rendelkezik érvényes − a játék kezdetét követően minimum három hónapra szóló − előfizetéssel, akkor ne habozzon, játsszon ön is! Próbáljon szerencsét! 

duol.hu

Esetleg ön még nem előfizetője a lapunknak? Akkor érdemes gyorsan változtatnia ezen, hiszen még nem késő, hogy ön nyerje meg az értékes nyereményeink valamelyikét! 

Legyen ön is előfi zetőnk, és próbáljon szerencsét velünk! Fotó: MW

Hogy mit lehet nyerni? 

Sok-sok pénzt, hiszen a fődíj 5 000 000 Ft! További nyereményeink pedig a következők: 5 × 1 000 000 Ft, 25 × 100 000 Ft értékű vásárlási utalvány és huszonöt darab wellness hétvége. 

Figyelje továbbra is a napilapot, hiszen még összesen hét darab milliós kupon jelenik meg, amelyekből csupán öt darabot kell összegyűjteni és felragasztani a játékszelvényre. A szelvényt pedig küldje be 2022. március 14-ig a 3501 Miskolc, Pf. 178 számra, hogy együtt izgulhassunk a március 29-i sorsoláson! 

A részletes játékszabályzat a mediaworks.hu/jateksza­balyzat oldalon olvasható. 

Örömteli játékot és sok szerencsét kívánunk! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában