Tündérszépek

2021.09.09. 19:00

Tündérszépeink élménygazdag táborban készültek a döntőre

Célegyenesbe fordult a Mediaworks Hungary Zrt. nagy sikerű országos szépségver­senye, a Tündérszépek. A döntősök felkészítő tábora rengeteg élményt tartogatott a lányoknak.

Szűr Annamária

– Haza se akarok menni – sóhajtott fel a Tündérszépek egyik döntőse a tábor utolsó óráiban. A háromnapos program ugyanis igazi csapattá kovácsolta össze őket. Ezt jelezte az itt készült töméntelen Instagram-sztori, közös fotó is. A lányok pedig egyre inkább ragyogtak. És egyre ügyesebbek, magabiztosabbak lettek.

Szépségkirálynők és influenszer az állatparkban
Fotók: Bóka Balázs

Pénteken állatparkba látogattak, majd a mentorokkal és vendégeikkel beszélgettek, aztán Rippel Ferenccel is edzettek. A világrekorder artista mindemellett csontkovácsként is segített nekik a helyes tartás megtalálásában. Király Beáta fashion designer ruháiban is fotózták a lányokat, akik a divattervező estélyijeiben és bikinijeiben is megmutatják majd magukat a döntőben. Késmárki Enikő, a 2015-ös Miss World Hungary Miss Sport díjasa a koreográfia begyakorlásából is oroszlánrészt vállalt. A mindig mosolygó energiabomba elárulta: nagyon erős a döntős mezőny.

Harsányi Levente a zongoránál

– Ki kell emelnem, hogy mindenki nagyon pontos, nagyon alázatos, nagyon kedves. Ilyen döntős csapattal én még nem is találkoztam – tette hozzá Enikő, aki azt tanácsolta a lányoknak, hogy minden helyzetben maradjanak önazonosak, kedvesek és nyitottak.

Háziasszony-mentorunk, az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna szépségkirálynő is kiemelte, hogy ilyen összetartó csapatot talán még nem is látott.

Kocsis Korinna

– Annak, aki helyezést ér el, nagyon kell élveznie a következő egy évet. Azt tanácsolom, legyen aktív a közösségi médiában, de azt is, hogy tűzzön ki valamilyen jótékonysági célt, mert most sokkal könnyebben tudja felhívni a figyelmet a karitatív tevékenységekre – tette hozzá Korinna, aki szerint azoknak sem szabad elkeseredniük, akik nem lesznek díjazottak: a mai, online világban bármilyen cég felfigyelhet rájuk.

Idén is értékes nyeremények várnak rájuk

Harsányi Levente mint a döntő műsorvezetője, kvázi élő zenegépként lepte meg szombaton a lányokat. Zongorához ült ugyanis, és órákon át együtt énekeltek.

A divatfotózás egy pillanata

– Ne feledjék el, hogy a szépség csak hozzásegítheti önöket a céljaik eléréséhez, de a belső értékek mindig felülmúlják ezt. Mindannyian ugyanolyan szépek és értékesek, és az a fő, hogy az élet versenyében legyenek az élen – tanácsolta a Tündérszépeknek.

Az ország legszebbjei

Sok-sok jó tanácsot kaptak a lányok

A Tündérszépek döntőseit a táborban Kocsis Korinna mellett a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife-szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter mentor is jó tanácsokkal látta el, csakúgy, mint Bóna Bianka vlogger-influenszer, Katona Gitta, a 2014-es Miss Intercontinental Hun­gary, valamint Viczián Viktória, a 2017-es Miss Earth Hungary.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában