Megújulás

2021.08.25. 15:00

A szakmai partnerüktől kaptak támogatást

Molnár Emese

A Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola arról számolt be, hogy a közelmúltban támogatást kapott az intézményük.

A közösségi oldalon írják, hogy a Delfort csoport tagja, a Dunafin Zrt., mint szakmai együttműködő parterük jelentős összeggel támogatta az iskola alapítványát, a diákok iskolai életének színesítése, javítása érdekében.

Baráth Artúr, a Dunaferr iskola igazgatója lapunknak elmondta, ezúton is köszönik a támogatást a Dunafin Zrt.-nek. A szakmai együttműködésük egyik pillére a gyakorlati oktatás, illetve az, hogy a gyáron belül a szakképzésben tanulók megismerhetik, megtapasztalhatják, milyen is az ipari környezet. A vállalat szervezett egy jótékonysági rendezvényt, amellyel valamilyen külső szervezetet szerettek volna támogatni. A választásuk a Dunaferr-iskolára esett, így 183 500 forinttal járultak hozzá a középiskola céljainak megvalósításához. Az igazgató elmondta, sport­eszközök vásárlására fordítják majd az adományt.

Az adományt ünnepélyesen adták át, amelyen jelen volt (a képen balról jobbra) Nép Amália HR-generalista, Ivo Planeta ügyvezető igazgató, Baráth Artúr iskolaigazgató, valamint Ales Krmela értékesítési igazgató.

Sporteszközökre fordítják a támogatást
Fotó: Dunaferr-iskola

Baráth Artúr kérdésünkre arról is beszélt, hogy a nyári szünet folyamán öt-hat termüket újították fel. Ezen a héten esedékesek náluk a javító-, illetve pótvizsgák. A tanévnyitó értekezletük után, augusztus 31-én, kedden tartanak gólyanapot a kilencedik évfolyamot kezdő tanulók számára az Apáczai Csere János utcai intézményükben, hogy jobban megismerhessék egymást az új diákok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában