ingatlanbazár

2021.06.27. 15:30

A hét ingatlana: parasztház jellegű hangulat Öreghegyen!

A most következő, eladó székesfehérvári családi ház kapcsán két fontos dolgot állapíthatunk meg első ránézésre. Egyrészt a paraszti-romantika még mindig vonzó, másrészt az ember azonnal kattint, ha jól elkapott hirdetési nyitóképet lát. Mert egyszerűen vonzza a szemet! Sok-sok kép és egy csodás ajánlat, 94,9 millióért!

duol.hu

“Székesfehérvár-Öreghegyen kínálom megvételre ezt a 2004-ben épült, parasztház jellegű családi házat. A lakótér nettó138 m2. Mellé télikert 23 m2, loggia 7.7 m2 szauna tér 23 m2, tároló 3 m2, nyári konyha 5.2 m2 és borospince 8.32 m2-en, fedett beálló két autónak. A ház akár két generációnak is alkalmas teljesen elszeparálva, külön bejárattal.

* nappali-konyha-étkező mellett a földszinten gardróbbal ellátott hálószoba található, valamint fürdő, WC, háztartási helyiség, kamra és télikert

* az emeleten két hálószoba, fürdőszoba és egy nappali került kialakításra. az egyik hálószobához dél-keleti tájolású loggia csatlakozik

* két rétegű műanyag nyílászárók

* gáz-cirkó fűtés, padlófűtés és radiátor, nappaliban hangulatos cserépkályha

* a házban négy klíma üzemel

* szauna, borospince, nyári konyha, kert szaletli, telepített bográcsoló, kerti kemence, kert tó

* terméskő és kovácsoltvas kerítés, elektromos kapuval, riasztó, rengeteg növény, cseresznye, meggyfa, szőlő, locsoláshoz külön vízóra”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik