fejlesztést segítő eszközök

2021.05.13. 12:00

Újabb jótékonysági akciót szervez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Carissa Sportegyesület!

Most a dunaújvárosi bölcsődék lurkóit készülnek megajándékozni partnereik, csapataik és a város lakói segítségével gyermeknap alkalmából!

duol.hu

Gyerekek játszanak a kibõvített cinkotai Napsugár Bölcsõde új részlegének udvarán a XVI. kerületi Felsõmalom utcában az átadás napján, 2020. július 1-jén.

Forrás: MTI / Bruzák Noémi

Fotó: Bruzák Noémi

Gyermekeink legtermészetesebb megnyilvánulása a mozgás. A mozgás öröme, a mozgáskoordináció fejlesztése a kicsik szellemi fejlődését segíti elő.

Ebben a tevékenységben szeretné támogatni a DLSZ és a Carissa SE a bölcsődék pöttöm lakóit, hiszen képzésükre nagy hangsúlyt fektetnek városi intézmények. Dunaújvárosban összesen 5 tagintézmény (bölcsőde) 30 csoportja, tehát több, mint 320 gyermek részesülhet a sportszerek mellett különböző – fejlesztést segítő – eszközökben, felajánlásokból!

Felhívást intéztek a segíteni szándékozók felé is: Amennyiben úgy gondoljátok, hogy csatlakoztok jótékonysági akciónkhoz, kérjük, jelezzétek felénk segítségeteket! Legyen az sportszer vagy éppen támogató összeg, amelyet összegyűjtve a teljes összeget a megfelelő eszközökre fordítanánk és közösen adnánk át GYERMEKNAP alkalmából, 2021. MÁJUS 31-én a dunaújvárosi intézményeknek.

Fotó: DLSZ

Varga Anna Éva Intézményigazgató: 2021.05.11-én megkeresett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségének főtitkára Petrás Gábor és munkatársai abból a célból, hogy jótékonysági adománygyűjtést kezdeményeznek a Bölcsődék Igazgatósága Dunaújváros intézmény öt tagbölcsődéjének javára. A megkeresésnek nagyon örülünk, hisz a felajánlásból bölcsődei fejlesztő játékok és sporteszközök beszerzését biztosítja a DLSZ a három év alatti bölcsődés gyermekek javára. E nemes kezdeményezéshez, jótékonysági adománygyűjtéshez várjuk a városlakók, üzletek, civil szervezetek felajánlását. A befolyt összegből vásárolt eszközök, játékok a Gyermeknapi rendezvény alkalmából kerülnek átadásra. A kezdeményezést és felajánlást az intézmény minden munkatársa és bölcsődés kisgyermekeinek nevében nagyon szépen köszönjük.

Petrás Gábor DLSZ Főtitkár: Szövetségünk Gyermeknap alkalmából partnerei segítségével egy újabb jótékonysági akcióra hívja a várost lakóit, civil szervezeteit, vállalatait, hogy közösen próbáljuk meg sport- és fejlesztő eszközökkel bővíteni a városi bölcsődék eszköztárát, hogy minél jobb lehetőségek között neveljék a kisgyerekeket a bölcsődei dolgozók. Szerencsére a szövetség több partnere is jelezte támogatását, így már biztos, hogy a Gyermeknap alkalmával átadásra kerülnek bizonyos sporteszközök, de természetesen még várjuk a támogatókat, hogy minél több ajándékkal lepjük meg a városi bölcsődéket és az ott lévő kisgyermekeket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában