fontos lehet

2021.04.25. 19:00

Szelektív hulladékgyűjtő edények utolsó átvételi lehetősége Rácalmáson

Rácalmás Város Önkormányzat az alábbi közleményt tette ki a közösségi oldalára:

duo.hu

Ingyenesen kapják használatba az érintettek az új, 120 literes edényzetet Fotó: Laczkó Izabella

A Vertikál Nonprofit Zrt. a hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ingatlantulajdonosok számára pályázati forrásból díjmentes használatra biztosít szerződésenként 1 db új tájékoztató matricával ellátott 120 literes kerekes gyűjtőedényt, amelybe az elkülönítetten gyűjtött (szelektív) hulladékot kell elhelyezni. Ennek érdekében Önnek mindössze annyi a teendője, hogy a kijelölt időpontban az edényt átvegye, a jövőben a megfelelő hulladékot abba gyűjtse, a szállítás napokon kihelyezze az ingatlana elé, valamint az edényzet állagát megóvja és azt rendeltetésszerűen használja!

Az új gyűjtőedény átvételi helye:

Jankovich-kúria Rendezvény és Turisztikai Központ 2459 Rácalmás Jankovich Miklós köz 5-7. (Telefonszám: 06-30-6322683)

Megközelítés az épület hátsó bejárata felöl, az edényzet átadása a kézműves épület előtti téren történik. Parkolni az alsó parkolóban, illetve az épület melletti, az út melletti területen lehet.

Utolsó átvételi időpontok:

2021. április 26. hétfő 6.00 – 18.00 óráig

2021. április 27. kedd 6.00 – 18.00 óráig

2021. április 28. szerda 6.00 – 18.00 óráig

Ezt követően a hulladékgyűjtő edények visszaküldésre kerülnek a Vertikál Zrt-nek!

Fontos !

Az átvételkor viseljen maszkot a lakcímkártyáját és a személyazonosító okmányát vigye magával! Amennyiben az ingatlanhoz tartozó edényt nem tudja személyesen átvenni, úgy a mellékelt, kitöltött meghatalmazást az átvétellel megbízott személy vigye magával az átvételkor. A meghatalmazáshoz mintát talál a www.vertikalzrt.hu/letoltheto_dokumentumok oldalon. Ha a lakcíme nem a szolgáltatással érintett ingatlanban van bejegyezve, akkor vigye magával a szolgáltatási szerződést, vagy a hulladékgyűjtési díjról szóló számláját.

Az új gyűjtőedényekből az elkülönítetten gyűjtött, hasznosítható hulladék a hulladéknaptár szerinti szelektív gyűjtési napokon kerül elszállításra. Arról, hogy ebben az edényben milyen hulladékok gyűjthetők az értesítés hátoldalán található tájékoztató és az edény elejére ragasztott tájékoztató segít eligazodni.

A vegyes települési hulladékot az eddig használt, meglévő edénybe gyűjtse. Ennek elszállítása továbbra is a korábbi hulladékgyűjtési napokon történik .

Bővebb információt találhat a hulladékszállítást végző közszolgáltatója honlapján www.vertikalzrt.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában