A tanítás a szenvedélye

2021.04.23. 09:00

Fási Erika kapta a Pedagógus Oscart

Molnár Emese

An Oscar Statue is displayed at the 92nd Annual Academy Awards Governors Ball press preview at The Ray Dolby Ballroom at Hollywood & Highland Center, in Hollywood, California, on January 31, 2020. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Az Arany János Általános Iskola büszkén adott hírt arról, hogy kolléganőjük, Fási Erika megnyerte a Neteducatio által meghirdetett „A legjobb pedagógus 2021 – Pedagógus Oscar” elnevezésű versenyt. Mint írták, az országos megmérettetésre méltán kapott nevezést. A tanító kategóriában előbb bejutott a legjobb 15 pedagógus közé, majd meg is kapta az elismerést a szakmai zsűri és támogató közösség véleménye alapján. Méltatásában szerepel, hogy közel 40 éve tanít alsós diákokat. A tanítás a szenvedélye. A kollégákkal megosztott anyagai, oktatóvideói által igyekszik tudását továbbadni, és sokakat megismertetni a legnépszerűbb felületek használatával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában