Könyvtári hírek

2020.11.13. 10:00

Könyvcsomag elvitelre – új könyvtári szolgáltatás!

Gyorsan reagált a helyi József Attila Könyvtár, hogy a járványügyi korlátozások visszavonásáig is kiszolgálhassák az olvasói igényeket. November 12-től, azaz csütörtöktől elindult az intézmény új könyvcsomag-szolgáltatása, a JAKD-Pakk Pont.

Szabó Szabolcs

2020.06.16. József Attila Könvtár Dunaújváros Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Ennek keretében hétköznapokon 8 és 17 óra között lehetőségük lesz a korábban kikölcsönzött dokumentumok leadására, az előre igényelt, előzetesen leadott kérések alapján összeállított könyvcsomagok elvitelére: a felnőttkönyvtári olvasójegyre 16 darab könyvet, a gyermekkönyvtári olvasójegyre 12 darab könyvet, újságokból, folyóiratokból 6 darabot, elektronikus dokumentumokból (DVD, hangoskönyv) összesen 6 darabot kölcsönözhetnek. A városi könyvtár arra kéri az olvasókat, hogy kölcsönzési kéréseiket előre jelezzék a 25/423-952-es telefonszámon vagy az [email protected] címen. A telefonos kérések esetén az átvétel időpontja azonnal egyeztethető, az e-mailen érkező kérések esetében pedig megírják az átvétel lehetséges időpontját.

A könyvtárosok állítják össze a csomagokat
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában