fokozott figyelemmel

2020.10.31. 09:00

Változik a forgalmi rend a köztemetőnél

Hétfőig megváltozik a forgalmi rend a köztemető környékén.

Török Tímea

A Temető utca és a Vadvirág utca kereszteződésében minden, a temető irányába haladó járművet a Vadvirág utca – Frangepán utca útvonalra terelnek (az autóbuszok, taxik, valamint a mozgáskorlátozottakat szállító járművek kivételével).

A Vadvirág és Frangepán utca felé terelnek
Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A Vadvirág utca egyirányú lesz a Temető utca felől a Frangepán utca irányába. A Frangepán utca egyirányú lesz a Vadvirág utca felől a temető irányába. Parkolni a környező utcákban és a közeli füves területen lehet. A Frangepán utcában a menetirány szerinti bal oldalon két kerékkel a járdán történő parkolás engedélyezett lesz.

A temető 31-én, 1-jén és 2-án, azaz szombattól hétfőig megváltozott nyitvatartási rend szerint, reggel 6 órától egészen este 22 óráig várja az emlékezőket. A temető területére ebben az időszakban csak azon járművek hajthatnak be, amelyekben érvényes mozgáskorlátozotti igazolvánnyal rendelkező személy tartózkodik. A temető 6-os út felőli hátsó kapuját is megnyitják a gyalogosforgalom előtt ebben az időszakban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában