szavazás eredmény

2020.09.21. 11:00

A dunaújvárosiak egész évben törekszenek a környezettudatosságra

Szeptember 16–22. között rendezik meg az Európai Mobilitási Hetet. A rendezvény ismertetőjében vázolták, hogy az idei év mottója: „Klímabarát közlekedés mindenkiért”.

duol.hu

Budapest, 2017. szeptember 16. Érdeklõdõk a jármûforgalom elõl lezárt Andrássy úton az európai mobilitási hét elsõ napján, 2017. szeptember 16-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Fotó: Szigetváry Zsolt

Természetesen heti szavazásunk is a mobilitási héthez, annak programjaihoz illetve magához az mobilitáshoz kapcsolódott. Arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink mennyire tartják fontosnak a kezdeményezést.

A városvezetés részéről elmondható, hogy több érdekes izgalmas programot szerveztek, a kezdeményezéshez csatlakozva a hivatal környezetvédelmi szakcsoportja idén is megrendezte a Tiszta utcák, tiszta terek elnevezésű várostakarítási akcióját, Újtelepen pedig családi Ökonapot tartottak.

Ezek alapján jogosan gondolhatjuk, hogy a dunaújvárosiak nagyobb része bizony törekszik környezettudatosan élni mindennapjait.

A szavazás végeredményét a képen megtekinthetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában