A környezetvédelem témakörében kellett színes alkotást készíteniük a versenyzőknek

2020.08.07. 10:00

Aszfaltrajzversenyt hirdetett az ifi egyesület

A környezetvédelem volt a témája a versenynek, amelyre egyéniben és csapatban is nevezhettek a gyerekek.

Horváth Dóra

A „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület szervezésében rendezték meg július 31-én, a Győry-kastély mögötti bitumenes pályán az aszfaltrajzversenyt. A kreatív délután fő témája a környezetvédelem volt, ezzel kapcsolatban kellett elkészíteniük a nevezőknek a rajzaikat. A versenyre egyéniben és csapatban is lehetett nevezni Jákli Reginánál és Szabó Vandánál.

Az első helyezett Fehér Titanilla lett a verseny során
Fotók: Horváth Dóra

A zsűri a következő tagokból állt: Horváth Dóra, a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület elnöke, Stumpf Eszter, a Perkátai Szociális Központ családsegítő munkatársa, valamint Dankó Ramóna, az önkormányzati diákmunkások egyik tagja, szervezője a programnak.

A második az Aszfalt nyertesek csapata volt

– Nem volt egyszerű a döntés, mert nagyon ügyesek voltak a gyerekek – nyilatkozott Horváth Dóra. – Külön öröm volt számunkra, hogy értették, miről rajzolnak, meg tudták ragadni a környezetvédelem témáját.

Mos Milán a harmadiknak járó díjat vihette haza a versenyről

A délután folyamán végül a következő döntések születtek: első helyezést ért el munkájával Fehér Titanilla, második lett az Aszfalt nyertesek csapata, s a harmadik helyezettnek járó díjat Mos Milán vihette haza. A kihirdetés során Horváth Dóra gratulált minden résztvevőnek az ügyes alkotásához, és reményét fejezte ki az iránt, hogy jövőre szintén csatlakoznak a programhoz a gyerekek, majd minden versenyző számára egy VELED-es matricát adtak át emlékül. A jó hangulatú esemény a kora délutáni órákban ért véget a kastélykertben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában