Dunaújváros

2020.07.30. 15:00

Képzés és vizsga a helyi kamaránál

A helyi kereskedelmi és iparkamara 2020. augusztus végi indulással mesterképzést és vizsgáztatást szervez – meghatározott keretszámmal – támogatott formában.

Brousil Csaba

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

A képzés és vizsgáztatás fajlagos költsége 313 500 forint, amiből 82 000 forintot kell önerőként megfizetni, a fennmaradó részt a program finanszírozza.

Mestervizsgára való jelentkezés feltételei, hogy a jelentkező az adott szakmában az állam által elismert szakképesítéssel – illetve a szakmai követelményben feltételként meghatározott szakmai képesítéssel – rendelkezzen, s ezt közokirattal vagy annak hiteles másolatával igazolni tudja. Továbbá, hogy a vizsgázó az adott szakma mestervizsga követelményrendszerében előírt szakirányú szakmai gyakorlattal rendelkezik, (szakmától függően 3–5 év), s ezt munkáltatói igazolással, munkakönyvvel vagy egyéb hitelt érdemlő módon igazolja. Jelentkezni augusztus 15-ig lehet a jelentkezési lap kitöltésével a kamaránál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában